پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۶۲۱۴
۰۹:۴۵
۱۳۸۴/۰۸/۲۹

فرمانروای جدید موناکو بر تخت نشست

۰۹:۴۵
۱۳۸۴/۰۸/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز، پيش از برگزاری تشريفات رسمی برای بر تخت نشستن فرمانروای موناکو، مراسم دعا و نيايش در کليسای جامع اين شهر برگزار شد. بنای کليسای جامع، با هزاران شاخه گل سوسن سفيد و رز قرمز، مطابق با رنگهای پرچم ملی اميرنشين زينت يافته بود.

اين تشريفات که عمدتا مراسمی خانوادگی محسوب می شود، با حضور نمايندگان چندين کشور خارجی از جمله اعضای خاندانهای سلطنتی اروپا برگزار شد. اما هيچ شاه و ملکه ای در اين جشن حضور نداشتند. 

برنارد بارسی، اسقف اعظم موناکو مراسم تبرک فرمانروای جديد اميرنشين را انجام داد و برای او آرزوی کاميابی، آرامش و شادمانی کرد.

فرمانروای موناکو گفت که عميقا تحت تاثير مراسمی که به افتخار او برگزار شده، قرار گرفته است.
پرنس آلبرت پس از خاتمه آيينهای مذهبی به کاخ خود بازگشت و پرچم سلطنتی را که نشان ويژه او بر آن نقش بسته است دريافت کرد.

اين پرچم اکنون به جای پرچم پدرش، پرنس راينيه سوم، بر فراز کاخ سلطنتی به اهتزاز در می آيد. 
 
باوجود اين، برنامه پرنس آلبرت در روز شنبه تنها به جشن و آيينهای سلطنتی محدود نبود. او با حضور در ورزشگاه شهر، مسابقه تيمهای موناکو و سن اتين را تماشا کرد و سپس به اپرای بزرگ مونت کارلو رفت تا شاهد اجرای اثری از روسينی باشد.

اين پرنس 47 ساله، فرمانروايی موناکو را به طور رسمی با برگزاری جشنی در ماه ژوئيه عهده دار شد.

جشن تحليف فرمانروای موناکو، در پی سه ماه عزاداری برای پدرش بر پا شد که در ماه آوريل در سن 81 سالگی در گذشت و در کليسای جامع موناکو، کنار همسرش گريس کلی، بازيگر سرشناس هاليوود به خاک سپرده شد.
 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha