پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۶۳۰۹
۱۴:۲۱
۱۳۸۴/۰۸/۲۹

بحرین در تکاپوی دموکراسی

۱۴:۲۱
۱۳۸۴/۰۸/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز، سخنگوی یکی از سازمان هایی که برای گسترش ازادی در بحرین تلاش می کند در این خصوص به خبرنگاران گفت : ما تمامی تلاش خود را به کار گرفته ایم تا درخواست مردم بحرین را برای تحقق دموکراسی و رعایت حقوق بشر در این کشور به واقعیت تبدیل کنیم . گروهی که تحت نام نیروهای سیاه قدرت را در پارلمان بر عهده گرفته اند در واقع حکومتی مانند حکومت طالبان در بحرین به راه انداخته اند . 

این منبع در ادامه افزود : در سایه آخرین تحولاتی که در کشور شاهد آن بودیم ؛ باید همگی با یکدیگر اتحاد خود را حفظ کنیم . مردم بحرین باید در مقابل افراطیون ایستادگی کنند . مردم باید در کنار یکدیگر مانع از تک قطبی شدن قدرت در بحرین شوند . 

در طول چند ماه گذشته و بخصوص ماه مبارک رمضان ، بحث های انجام شده در خصوص آزادی برخی از تفریحات ، برگزاری کنسرتهای موسیقی و فروش مشروبات الکلی مشاجرات فراوانی را میان بازرگانان بحرینی و اعضای پارلمان به راه انداخت .
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ایران بحرین
ارسال پیام
captcha