پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۶۳۲۴۳
۱۶:۴۹
۱۳۹۳/۰۷/۰۲

همدان در شهریور ۱۴ بار لرزید

مسئول مرکز شبکه‌لرزه‌نگاری استان همدان از ثبت 14 مورد زمین‌لرزه در شهریورماه امسال خبر داد.
۱۶:۴۹
۱۳۹۳/۰۷/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: عزت‌الله تیموری در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهارکرد: بزرگی زمین‌لرزه‌های شهریورماه بین یک تا دو در مقیاس درونی زمین بود.

وی افزود: یک مورد از زمین‌لرزه‌ها با بزرگی 3.3 در مقیاس درونی زمین در شهر فیروزان به وقوع پیوسته است.

تیموری تصریح‌کرد: از مجموع 14 مورد زمین‌لرزه سه مورد در بخش شمالی استان، یک مورد در بخش میانی و 10 مورد در بخش جنوبی ثبت شده است.

وی ادامه‌داد: بیشتر زمین‌لرزه‌های بخش شمالی استان مربوط به دو منطقه قروه در جزین و رزن و زمین‌لرزه بخش میانی مربوط به اسدآباد بود.

مسئول مرکز شبکه لرزه‌نگاری خاطرنشان کرد: دستگاه لرزه‌نگاری موجود در مرکز لرزه‌نگاری جزئی‌ترین لرزش‌ها را ثبت می‌کند، بنابراین شهروندان این لرزش‌ها را احساس نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه وقوع زمین‌لرزه ناشی از تغییرات درون زمین بوده است، اظهارکرد: فرارسیدن فصل سرما هیچ ارتباطی به افزایش و کاهش زمین‌لرزه‌ها ندارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
همدان زلزله
ارسال پیام
captcha