پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۸:۰۳
کد خبر:۲۶۳۵۶۸
۰۹:۰۵
۱۳۹۳/۰۷/۰۵

«دی‌کاپریو» را از «جک نیکلسون» تشخیص دهید+تصویر

«لئوناردو دی‌کاپریو»، ستاره این روزهای هالیوود با تغییر ظاهر خود شباهت فوق‌العاده‌ای به «جک نیکلسون»، دیگر بازیگر معروف هالیوودی پیدا کرده است.
۰۹:۰۵
۱۳۹۳/۰۷/۰۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
آفتاب: «لئوناردو دی‌کاپریو» که اخیرا به عنوان سفیر صلح سازمان ملل در مجمع عمومی این سازمان در نیویورک درباره مشکلات زیست‌محیطی سخنرانی کرد، این روزها با ظاهر جدید خود کمتر قابل تشخیص است، چهره‌ای که همگان را به یاد «جک نیکلسون» همبازی او در فیلم «مردگان» اسکورسیزی می‌اندازد.

به گزارش هافینگتون پست، عکس‌هایی از «دی‌کاپریو» با ریش و موهای بلندتر از همیشه توسط عکاسان ثبت شده است که البته این ظاهر جدید چندان به مذاق طرفداران این ستاره هالیوودی خوش نیامده است.


«دی‌کاپرو» در سال 2005 در سومین همکاری خود با اسکورسیزی در فیلم «مردگان» در کنار بازیگران نام‌داری چون «جک نیکلسون»، «آلک بالدوین» و «مت دمون» حضور یافت.

«جزیره شاتر» از مارتین اسکورسیزی»، «آغاز» ساخته «کریستوفر نولان»، «جانگوی آزاد شده» به کارگردانی «کوئنتین تارانتینو» و گتسبی بزرگ» ساخته «باز لورمن» از جمله فیلم‌هایی هستند که «دی‌کاپریو » در چند سال اخیر در آنها نقش آفرینی کرده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha