به گزارش آفتاب نیوز، 
جورج دبیلیو بوش با حضور در میان اعضای دولت و نمایندگان مجلس در این خصوص گفت: انسان های آزاد هرگز در طول جنگ سرد، تسلیم نشده و در راه مبارزه با تروریسم نیز از خود ضعف نشان نمی دهند.
جورج دبلیو بوش که اولین رئیس جمهور ایالات متحده است که به مغولستان سفر می کند،هنگام ورود به خانه دولت در این کشور مورد استقبال گرم کودکانی قرار گرفت که با پوشیدن لباس های سنتی به وی خوشامد گفتند.
بوش در ادامه این سخنرانی افزود: ایالات متحده و مغولستان در طول جنگ عراق،همواره در کنار یکدیگر ایستادند. اقدام شجاعانه مردم مغولستان در حذف حکومت کمونیستی در پانزده سال گذشته، الگوی بسیار موفقی برای جهانیان است.
وی در ادامه افزود: اسلام افراطی نیز مانند کمونیسم محکوم به نابودی است. اسلام افراطی به هیچ وجه با خواست مردم برای برقراری دموکراسی همخوانی ندارد.
جورج دبلیو بوش با سفر به مغولستان به سفر دوره ای خود پایان داده و اعلام کرد که سفرش به مغولستان به منظور قدردانی از تلاش این کشور جهت برقراری دموکراسی و مبارزه با تروریسم است.
جورج بوش در طول این سفر، مبلغ یازده میلیون دلار را برای کمک به ارتش مغولستان اختصاص داد. وی علاوه بر این اعلام کرد که نام مغولستان را در لیست کشورهایی که باید مورد کمک قرار گیرند، قرار داده است. بوش همچنین از دولت درخواست کرد تا با تصویب قانون ضد فساد در پارلمان، مقدمات حرکت به سمت دموکراسی را تحقق بخشند.