پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۶۶۶۵۴
۲۰:۰۹
۱۳۹۳/۰۷/۲۴

گاردین: سردار سلیمانی بغداد را حفظ کرد

روزنامه انگلیسی گاردین با انتشار گزارشی نوشت که سردار سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بغداد را حفظ کرد.
۲۰:۰۹
۱۳۹۳/۰۷/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: گاردین در گزارشی با عنوان «نقش ایران در عراق بسیار مهم است و سلیمانی بغداد را حفظ کرد»  نوشت: سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به حفظ امنیت بغداد و جلوگیری از افتادن آن به دست داعش کمک کرد.

 به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، گاردین افزود: تصویر سردار سلیمانی با نیروهای منطقه کردستان عراق در بحبوحه جنگ با داعش، تصویری کمیاب است که به صورت بسیار حرفه‌ای برداشته شده است.

این روزنامه انگلیسی ادامه داد: محبوبیت ایران در عراق بسیار افزایش یافته؛ زیرا ایران نقش مهمی در جلوگیری از پیشروی داعش به سوی بغداد و پشتیبانی از نیروهای امنیتی عراق  ایفاء کرده است.

گاردین ادامه داد: بحران عراق شاید باعث ائتلاف تهران و واشنگتن برای مبارزه با داعش شود هر چند ایران و آمریکا اختلافاتی درباره بحران سوریه دارند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha