کد خبر: ۲۶۷۸۳۸
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۱

مصرف کدام مواد غذایی فاسد مخاطره‌‏‏انگیز است؟

کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بعضی مردم پس از گذشت یک یا 2 روز از تاریخ انقضای محصول اقدام به مصرف آن می‏‌کنند که این امر می‏‏‌تواند مخاطره‌‏‏انگیز باشد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: علی اکبر کمالی اردکانی در گفت‎‎و‎‎گو با ایسنا، منطقه یزد، اظهار کرد: طبق قانون، تولیدکنندگان موظف هستند که تاریخ تولید و انقضای محصولات را به صورت خوانا روی بسته‌بندی درج کنند. در مورد بعضی محصولات خاص توجه به تاریخ انقضاء اهمیت بیشتری دارد. سبزی‌های خرد شده بسته‌بندی شده از این دسته هستند، این مواد بعد از تاریخ انقضاء مستعد رشد باکتری‌های عفونت‌زا هستند.

وی بیان کرد: گوشت بسته‌بندی شده و همچنین گوشت چرخ کرده از جمله موادغذایی است که تاریخ انقضاء آن اهمیت بالایی دارد. با پایان رسیدن تاریخ مصرف گوشت، باکتری لیستریا در آن رشد می‏‏‌کند، هر چند این ماده غذایی در یخچال نگهداری شود. همچنین اگر رنگ گوشت تغییر کرد یا بوی نامطبوعی داشت هرگز آن را مصرف نکنید.

این کارشناس صنایع غذایی افزود: مصرف تخم مرغ تاریخ گذشته نیز بسیار خطرناک است، باکتری‌ها در پوسته تخم مرغ رشد کرده و موجب عفونت خواهند شد. زمان انقضاء پنیرهای مختلف نیز متفاوت است، به خصوص اگر پنیر از شیر غیرپاستوریزه تهیه شده باشد موجب عفونت خواهد شد.

این کارشناس صنایع غذایی، مرغ خام را از دیگر مواد غذایی دارای تاریخ انقضای مهم عنوان کرد و افزود: به دلیل خوب پخته نشدن مرغ، باکتری‌های بسیاری در آن رشد می‌کنند و اگر مدت مصرف آن به پایان برسد، قطعاً عفونت در بدن حتی با پخته شدن آن افزایش می‌یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین