پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /تير /۱۴۰۵
Friday 03 July 2026
کد خبر:۲۶۸۱۷۲
۱۵:۵۱
۱۳۹۳/۰۸/۰۳

دستگیری 2 متهم به انتشار خبرهای دروغ درباره اسیدپاشی اصفهان

جانشین فرماندهی انتظامی اصفهان: این افراد با دروغ پراکنی و پخش شایعه در بین مردم موجب تشویش اذهان عمومی شده بودند.
۱۵:۵۱
۱۳۹۳/۰۸/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: ناجا از بازداشت دو نفر به اتهام انتشار خبرهای دروغ درباره اسیدپاشی اصفهان خبر داد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، جانشین فرماندهی انتظامی (ناجا) استان اصفهان امروز گفت: باتلاش نیروهای امنیتی؛ دو نفر ازآشوبگران فضای مجازی که اقدام به تحریک مردم برای نبود امنیت و انتشار اخبار کذب از اسیدپاشی اصفهان می کردند در یکی از استانهای جنوبی دستگیر شدند.
 
سرهنگ حسین‌زاده افزود: این افراد با دروغ پراکنی و پخش شایعه در بین مردم موجب تشویش اذهان عمومی شده بودند.
 
وی از مردم خواست خبر‌های موثق درباره دستگیری عامل اسیدپاشی و یا هرگونه خبر دیگر در زمینه بحث‌های عمومی و امنیتی را تنها از پایگاههای خبری رسمی پیگیری کنند.
 
جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان همچنین گفت: به رقم شایعه پراکنی‌هایی که در هفته گذشته از طریق  برخی سایت‌ها و شبکه‌های مجازی در مورد تعطیلی شنبه اصفهان منتشر شده بود ، مردم اصفهان در همه قشر‌ها و طبقات صنفی امروز در محل کار خود حاضر شدند و بانوان نیز طبق روال قبل در دانشگاه‌ها و محل‌های کار خود حضور پیدا کردند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha