پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /تير /۱۴۰۵
Tuesday 07 July 2026
کد خبر:۲۶۸۹۰۰
۲۰:۰۵
۱۳۹۳/۰۸/۰۷

توقیف پژو 206 با 8میلیون و 160هزار تومان خلافی در همدان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی استان همدان از توقیف یک پژو 206 با 81 میلیون و 600 هزار ریال خلافی پرداخت نشده خبر داد.
۲۰:۰۵
۱۳۹۳/۰۸/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: به گزارش پايگاه خبري پليس، سرهنگ حسين طلايي در تشريح اين خبر گفت: ماموران پليس راهنمايي و رانندگي استان همدان حين كنترل خودروهاي عبوري در محورهاي درون شهري استان يك پژو 206 كه مرتكب تخلف شده بود را متوقف كردند. 

او گفت: در بررسي هاي صورت گرفته از سوابق اين راننده متخلف مشخص شد كه داراي 81 ميليون و 600 هزار ريال جريمه پرداخت نشده است.

سرهنگ طلايي با اشاره به اين مطلب که راننده پژو داراي 34 نمره منفي در گواهينامه خود است، گفت: خودروي مذكور برابر قانون راهنمايي و رانندگي توقيف و روانه پاركينگ شد و راننده آن جهت سير مراحل قانوني به پليس راه استان همدان معرفي و گواهينامه وي نيز ضبط شد.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي انتظامي استان همدان در خاتمه گفت: پليس با اعمال قانون به دنبال اين است تا شهروندان با رعايت قوانين و مقررات سهم خود را در تامين امنيت ايفا كنند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
پژو 206 خلافی همدان
ارسال پیام
captcha