پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۶۹۹۵۸
۱۲:۵۱
۱۳۹۳/۰۸/۱۶

آتش سوزی گسترده در کارخانه ابریشم سبلان اردبیل/ 5 آتش نشان مصدوم شدند

تش سوزی گسترده در کارخانه ابریشم سبلان اردبیل با تلاش چند ساعته آتش نشانان مهار شد و 5 نفر را راهی بیمارستان کرد.
۱۲:۵۱
۱۳۹۳/۰۸/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به گزارش پايگاه خبري پليس، در اين آتش سوزي که عصر دیروز پنجشنبه بر اثر نوسان هاي برق روي داد؛ کارخانه نيمه تعطيل ابريشم سبلان اردبيل که در توليد نخ مرسيدس و پوشاک فعاليت داشت از محل انبار دچار حريق شده و کل اجناس موجود در انباري شامل نخ، پنبه و برخي مواد اوليه توليد البسه که ارزش ريالي آنان بالغ بر يک ميليارد ريال برآورد شده؛ در آتش سوخت و با خاک يکسان شد.

بر اين اساس، گستردگي آتش سوزي به حدي بود که عليرغم حضور بالغ بر ده اکيپ آتش نشاني از اردبيل، نمين، شهرک صنعتي و فرودگاه، کار مهار آتش سوزي چهار ساعت به طول انجاميد.

در اين حادثه 5 آتش نشان به هنگام مهار آتش بر اثر مشکلات تنفسي مصدوم شده و جهت مداوا به بيمارستان فاطمي اردبيل اعزام شدند که برابر آخرين اخبار حال عمومي آنان رو به بهبودي و رضايت بخش است.

کارخانه ابريشم سبلان اردبيل در سال 1385 و با سرمايه گذاري 140 ميليارد ريال افتتاح شده اما در حال حاضر هيچ فعاليت توليدي در آن صورت نمي گيرد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
آتش سوزی
ارسال پیام
captcha