کد خبر: ۲۷۰۸۹۰
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۴
هافبک تیم ملی:

کره‌ای‌ها به دنبال انتقام از ایران هستند

ها فبک تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به آمادگی تیم ملی ایران برای دیدار با حریفان کره ای گفت: کره ای ها به دنبال انتقام هستند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش ایرنا، محمد نوری روز پنج شنبه در حاشیه تمرین تیم ملی درباره این دیدار افزود: بازی دشواری برابر آنها داریم ما در مقدماتی جام جهانی هم در تهران و کره جنوبی آنها را بردیم و این مساله برای آنها سنگین است.

وی گفت: برای همین با تمام قدرت در این دیدار حاضر خواهند شد. می خواهیم بعد از مدت ها قهرمان آسیا شویم. کار سختی پیش رو داریم و قطعا جز با حمایت به هدفمان نخواهیم رسید.

نوری در ادامه افزود: از مردم شریف کشور می خواهم که با حضور در ورزشگاه ما را مورد حمایت خود قرار دهند. شاید این بازی آخرین حضور ما در ایران باشد و اگر تماشاگران به ورزشگاه بیایند ما متوجه می شویم که همه آنها پشت تیم ملی هستند و دعای خیرشان بدرقه ماست.

دیدار دوستانه تیم های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی روز 27 آبان ماه در تهران برگزار می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین