پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۱۶
کد خبر:۲۷۳۲۱۲
۰۰:۴۵
۱۳۹۳/۰۹/۰۷

عمران‌زاده: در رختکن نوبتی دوش می‌گرفتیم

مدافع استقلال گفت: امیدوارم هر چه سریع‌تر این نتایجی که می‌گیریم و بدبختی‌های‌مان تمام شود.
۰۰:۴۵
۱۳۹۳/۰۹/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
آفتاب: حنیف‌ عمران‌زاده پس از شکست استقلال مقابل ذوب‌آهن در ضربات پنالتی  گفت:بازی بدی نبود 2 بر صفر جلو افتادیم اما متاسفانه عقب افتادیم و در پنالتی بازی را واگذار کردیم البته اگر دقت می‌کردیم برنده این بازی ما بودیم اما این اتفاق نیفتاد.

وی در مورد دلیل عصبانیتش گفت: در حالی که استقلال حمله می‌کرد بازیکنان ذوب‌آهن وقت‌کشی می‌کردند و من به آنها می‌گفتم چرا زمان را می‌کشید و بازی جوانمردانه را رعایت نمی‌کنید.

عمران‌زاده تصریح کرد:‌ روی یک اتفاق گل خوردیم ولی هر چه تلاش کردیم نتوانستیم بازی را ببریم. خودم به جلو اضافه شدم و نیتم گلزنی بود اما فوتبال روز بدش را به ما نشان داد و در پنالتی‌ها باختیم. ان‌شاءالله بدبختی‌هایمان زودتر تمام شود.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که چرا تا این اندازه در رختکن معطل شدند، گفت: دوش می‌گرفتیم و چون تعداد دوش‌ها کم بود نوبتی این کار را انجام می‌دادیم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha