پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۵۳
کد خبر:۲۷۳۵۰۴
۲۱:۲۲
۱۳۹۳/۰۹/۰۸

مصری ها در اعتراض به حکم تبرئه دیکتاتور به خیابان ها آمدند

معترضان به حکم تبرئه دیکتاتورمخلوع مصر با تجمع درخیابان های قاهره به سمت میدان 'التحریر' این شهر حرکت کردند.
۲۱:۲۲
۱۳۹۳/۰۹/۰۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: به گزارش پایگاه خبری 'المصریون'، صدها نفر از معترضان مصری و خانواده قربانیان انقلاب مصر با تجمع در میدان 'عبدالمنعم ریاض' در نزدیکی میدان التحریر به حکم تبرئه حسنی مبارک و فرزندانش اعتراض کردند.

معترضان مصری شعارهایی چون نمایشه نمایشه، نابود باد نابود باد حکومت نظامی ، قسم به خون شهید انقلاب دوم در راه است و فردا انقلابی به راه می افتد که رها نخواهد شد، را سر دادند.

برخی از خانواده های قربانیان نیز پارچه نوشته هایی با مضامین 'تا زمان قصاص در صحنه ایم' و 'یا حق آن ها را خواهیم گرفت یا مانند آن ها خواهیم مرد' دردست داشتند.

نیروهای امنیتی مصر نیز مسیر میدان التحریر را از سمت میدان عبدالمنعم ریاض مسدود کردند و ده ها خودرو زرهی را در اطراف این منطقه مستقر کرده اند.

دادگاه جنایی شمال قاهره، روز شنبه 'حسنی مبارک' دیکتاتور مخلوع مصر را ازهمه اتهامات از جمله اتهام دست داشتن در قتل تظاهرات کنندگان تبرئه کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مصر حسنی مبارک
ارسال پیام
captcha