آفتابنیوز : 
رييس مركز تحقيقات و توليد سوخت هسته ای اصفهان گفت: استكبار جهاني با بيان اينكه كشور ايران سرشار از منابع زيرزميني است پس چه لزومي به انرژي هسته ای دارد، اين شبهه را ايجاد ميكند كه ايران در صدد ساخت بمب اتم است.
دكتر حسين فقيهان افزود: سوختهاي فسيلي در حال تمام شدن است و نفت و فرآوردههاي آن محصول استراتژيك هستند و هيچ كشوري حاضر نميشود نفت خود را صادر كند و آن را براي نسلهاي آينده نگه ميدارد و ما نيز بايد به فكر جايگزين اين منابع باشيم. چقدر ميشود از انرژي مربوط به امواج دريا، زمين و آب و ... كه بسيار محدود هستند، استفاده كرد؛ آن هم در كشور ما كه سرمايهگذاريهاي كلان را طلب ميكند و زيانهاي جنبي را به وجود خواهد آورد. بنابراين ضرورت استفاده از انرژي هسته ای چيزي است كه همهي كشورها به آن نياز دارند و بايد در اين زمينه حركت و رشد كنند.
رييس مركز تحقيقات و توليد سوخت هسته ای اصفهان گفت: كشور ما به رغم هشدارها و تهديدات، ضروري است نيروگاههاي هستهيي خود را تكميل كند.
وي در ادامه افزود: از ديدگاه اقتصادي و زيست محيطي، ناگزير به استفاده از انرژي هستهيي هستيم و گسترش صنايع هسته ای به ساير دانشهاي ما كمك ميكند و با داشتن اين فناوري ميتوان از ساير فناوريها بهره برد. همچنين فناوري هسته ای در زمينه تحقيقات، درمان، كشاورزي و علوم براي اصلاح نژادهاي گياهي و حيوانات مقاوم و بهرهوري آنها موثر است. انرژي هسته ای جزو صنايع استراتژيك است و امپرياليستها مايل نيستند كسي غير از خودشان اين فناوري را داشته باشد؛ به خصوص اگر كشوري تحت سيطرهي آنها نباشد.