کد خبر: ۲۷۳۷۰۸
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱

کاهش خطر آلزایمر با کاکائوی داغ

در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلابه آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد. 

حمیدرضا کثیری متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: کاکائو ماده مهمی است که می‌تواند اثرات خوبی بر روی مغز و اعصاب بگذارد.  
 
وی گفت: آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائوی داغ سلول‌های مغز را از عوارض استرس که عامل اکسیداسیون است محافظت می‌کند. 
 
کثیری تاکید کرد: در واقع مصرف کاکائوی داغ با محافظت سلول‌های مغزی، خطر ابتلا به آلزایمر و برخی دیگر از بیماری‌ها و آسیب‌های مغزی را کاهش می‌دهد.  
 
وی با اشاره به اینکه میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در کاکائو بیشتر از بسیاری دیگر از مواد نظیر انواع چای است، یادآورشد: البته در مصرف کاکائو داغ نباید زیاده روی کرد، چرا که مصرف بیش از اندازه این ماده می‌تواند عوارضی را برای بدن به همراه داشته باشد. 
  
کثیری خاطر نشان کرد: علاوه بر مصرف کاکائوی داغ، مصرف میوه‌ها و سبزی‌های تازه به ویژه اسفناج، کلم و کاهو و همچنین انگور و از طرفی مصرف ماهی نیز می‌تواند به عملکرد بهتر سیستم مغزی و کاهش خطر بیماری‌های مغزی کمک بزرگی کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین