آفتابنیوز : آفتاب: قاسم زراعتکار روز دوشنبه همزمان با اعلام نرخ جدید نان در گفت و گو با ایرنا، با اذعان به اینکه، چانه های انواع مختلف نان سنتی در تهران به لحاظ وزنی روز به روز آب رفته و در برخی از نانوایی ها حتی به وزن یک تخم مرغ رسیده بود، این کم فروشی را ناشی از افزایش هزینه های جاری نانوایی و عدم دریافت نرخنامه جدید نان در طول 29 ماه گذشته عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه، در جلسه نهایی کارگروه استانداری ها به منظور تعیین قیمت جدید نان پخت خمیر استاندارد انواع مختلف نان سنتی مورد تاکید قرار گرفته است، این میزان را برای نان های سنتی لواش، سنگک، بربری و تافتون به ترتیب 170، 650، 600 و 280 گرم ذکر کرد.
وی وعده داد: به طور حتم نانوایان سراسر کشور از روزهای آتی موظف به رعایت کامل این وزن به منظور پخت نان می باشند.
رییس اتحادیه نانوایان تهران یادآور شد: طبق مصوبه کارگروه آرد ونان استانداری تهران از روز جاری دوشنبه 10 آذرماه قیمت هر قطعه نان سنگک با چانه 650 گرمی 8000 ریال، نان بربری با چانه 600 گرمی 7000 ریال، نان لواش با چانه 170 گرمی 2250 ریال و نان تافتون سنتی با وزن 280 گرم 4250 ریال قیمت گذاری و از سوی نانوایان قابل اجراست.
وی با بیان اینکه طبق دستورالعمل دولت به تدریج تا پایان برنامه پنج ساله دوم توسعه هدفمندسازی یارانه ها نهایی خواهد شد، پیش بینی کرد: قیمت نان در سال 1394 به طور کلی آزاد شود.
زراعتکار با بیان اینکه، اتحادیه نانوایان تهران نماینده اتحادیه نانوایان سراسر کشور نیز محسوب می شود، از کلیه نانوایان کشور درخواست کرد ضمن رعایت نرخنامه جدید اعلام شده نان و تلاش به منظور ارتقاء هرچه کیفی پخت نان، از هرگونه کم فروشی به شهروندان به صورت جدی خودداری کنند.
رییس اتحادیه نانوایان تهران با اشاره به فعالیت گشت های بازرسی و تعزیرات در سطح استان تهران به منظور برخورد قانونی با نانوایان متخلف، از مردم خواست هرگونه کم فروشی نان از سوی نانوایان در سراسر کشور را از طریق شماره تلفن سراسری 124 یا ستادهای تعزیرات آرد و نان به منظور رسیدگی هرچه سریعتر درمیان بگذارند.
به گفته رییس اتحادیه نانوایان پایتخت، در شهر تهران علاوه بر شماره 124، تلفن 77503313 نیز آمادگی دریافت پیشنهادات و رسیدگی به شکایات شهروندان در خصوص آرد و نان است.