آفتابنیوز : محققان دانشگاه كمبريج طي بررسيهاي متعدد پي بردهاند ؛ تجويز خوراكي عسل موجب تقويت روند ترميم زخم گوارشي حاصل از ايندومتاسين شده و اثر ترميمي عسل با شدت ضايعات زخم قابل كنترل است.
مقادير جزئي عسل حاوي گلوكز و فروكتوز است و به علت كم بودن رطوبت و فعاليت آب آن، مانع از رشد ميكروبي، قارچي و به خصوص باكتريها ميشود.
اسيديته كم عسل به دليل وجود اسيد گلوكورونيک سبب بروز خاصيت ضد باكتريايي آن شده و در صورت رقيق شدن با آب به دليل وجود آنزيم گلوكز اكسيداز باعث آزاد شدن پراكسيد شده اثر ضد ميكروبي خود را ايجاد ميكند.