پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /تير /۱۴۰۵
Saturday 04 July 2026
کد خبر:۲۷۶۶۴۱
۱۳:۴۷
۱۳۹۳/۰۹/۳۰

دستور روحانی برای توسعه بیمارستان «بهارلو»

در پی بازدید رییس جمهور از بیمارستان بهارلو و دستور و حمایت وی ،زمینی به مساحت 8 هزارو 700 متر مربع در مجاورت این بیمارستان که متعلق به یکی از دستگاههای اجرایی بود به این بیمارستان تعلق گرفت.
۱۳:۴۷
۱۳۹۳/۰۹/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به گزارش خبرگزاری مهر؛ با توسعه  فضای فیزیکی و تجهیز بیمارستان بهارلو، این بیمارستان تبدیل به یک مرکز تخصصی خدمات درمانی خواهد شد و خدمات ارزشمندی را به ساکنین جنوب تهران ارایه خواهد داد.

گفتنی است  مدت 6 سال است که وزارت بهداشت به دنبال توسعه این بیمارستان است که این امر نهایتا با دستور ویژه رییس جمهور، امروز محقق شد.

 بنابراین گزارش ، امروز، همزمان با 28 صفر سالروز رحلت پیامبر(ص) و امام حسن مجتبی (ع)  رییس جمهور با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان بهارلو در میدان راه آهن تهران از بیماران بستری شده در این بیمارستان عیادت و دلجویی کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha