کد خبر: ۲۷۶۸۷۶
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹

علی لاریجانی با آیت الله حکیم دیدار و گفت و گو کرد

'علی لاریجانی ' رییس مجلس شورای اسلامی امروز ( سه شنبه) در نجف اشرف با آیت الله 'سید محمد حکیم' مرجع تقلید شیعه در عراق دیدار و گفت و گو کرد .
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: به گزارش ایرنا، لاریجانی در این دیدار تاکید کرد: نگرانیهای اصلی ما بحرانهای منطقه ای به ویژه موضوع فعالیت تروریستها در عراق و سوریه است .

وی گفت: تلاش ایران این بوده که در کنار ملت و دولت عراق و سوریه در مبارزه با تروریسم باشد .

رییس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ارتش و ملت عراق و سوریه در ماههای اخیر دستاوردهای مهمی در جنگ علیه تروریسم بدست آورده اند، ولی باید در کنار این موفقیت ها، تلاش برای یافتن یک راه سیاسی در جهت حل بحران در این کشورها تلاش شود .

آیت الله حکیم نیز در این دیدار گفت: تنها عاملی که موجب جلوگیری از افزایش اقدامات تروریستها در عراق و سوریه شد، توسل به 'اهل بیت' بود .

وی افزود: تروریستها توطئه کرده بودند که روند سیاسی و امنیتی عراق را هدف قرار دهند و در میان ملت کشور تفرقه بیندازند که خوشبختانه موفق نشدند.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز وارد نجف شده است، پیش از این با آیت الله 'علی سیستانی' مرجع تقلید شیعه در این شهر دیدار و گفت و گو کرده بود.

وی قرار است که امروز و فردا با دیگر مراجع تقلید و مقامات عراقی دیدار و گفت و گو کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین