کد خبر: ۲۷۶۸۹
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۸۴ - ۱۳:۱۷

كيارستمی‌و مخملباف در هلند

آفتاب‌‌نیوز : در اين رويداد هنري كه معتبرترين گردهمايي سينمايي مستند جهان محسوب مي‌شود آثاري از كامرون، فرانسه، انگليس و آمريكا به روي پرده مي‌روند.

هيجدهمين دوره اين جشنواره با نمايش فيلم “خواهر خوانده‌ها” از قاره افريقا افتتاح شده است فيلمي كه به چهار مورد حقوقي از جمله خشونت‌هاي داخلي و دگرگوني نقش زنان در جوامع سنتي مي‌پردازد.

مرور آثار “ريموند دو پاردن” فيلمساز و عكاس فرانسوي يكي از برنامه‌هاي جنبي جشنواره آمستردام خواهد بود.

همچنين در اين برنامه ويژه‌اي فيلم‌هاي ديگري از “دوپار دون” با عنوان‌هاي چشم‌اندازهاي كشور، روزنامه و چشم‌اندازهاي كشور، معبر” به نمايش در مي‌آيند.

فيلم نخست از جديدترين فيلم‌هاي اين كارگردان بوده و فيلم دوم محصول سال 2000 مي‌باشد كه به زندگي كشاروزان فرانسوي مي‌پردازد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین