پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۳:۳۸
کد خبر:۲۷۷۲۳۶
۱۵:۴۳
۱۳۹۳/۱۰/۰۵

مدیر عامل رجا: قیمت بلیت قطار در عید افزایش نمی‌یابد

موسوی نژاد بیان اینکه قیمت بلیت قطار تا پایان سال و در عید افزایش نمی یابد گفت: اولین رام قطار خریداری شده در عید امسال به بهره برداری می رسد.
۱۵:۴۳
۱۳۹۳/۱۰/۰۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
آفتاب: موسوی نژاد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه قیمت بلیت قطار تا پایان سال و در عید افزایش نمی یابد گفت: ما قصد داریم امسال سرویس های ارائه شده در قطار را افزایش دهیم. 

وی با بیان اینکه امسال واگن های بسیاری خریداری کرده ایم، گفت: اولین رام قطار خریداری شده در عید امسال به بهره برداری می رسد. 

مدیرعامل شرکت رجا در ادامه تصریح کرد: رجا قصد دارد در عید امسال سرویس و قطارهای ویژه و متفاوتی به مسافران ارائه دهد.

موسوی نژاد اظهار داشت: چهار قطار بازسازی شده و متفاوت از قطارهای موجود امسال در اختیار مسافران قرار می گیرد. 

وی  با اشاره به اینکه یک هزار واگن قطار امسال خریداری شد افزود: در حال حاضر مذاکرات جدی با شرکت های اروپایی و ایرانی انجام شده و امیدواریم امسال پیش از عید این واگن ها تحویل داده شود.  

مدیرعامل شرکت رجا در خصوص تاخیرهای قطارها گفت: سهم کمی از تاخیرها مربوط به شرکت رجا است و بخش عمده ای از آن مربوط به عملیات بازسازی ریل ها وبرعهده راه آهن جمهوری اسلامی ایران است. 

وی خاطر نشان کرد: بازسازی ریل ها نقش موثری بر افزایش سرعت قطارها  وکاهش چشم گیر تاخیرها در آینده نزدیک دارد. 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
قطار بلیت
ارسال پیام
captcha