آفتابنیوز : 
توبیاس پیکر آهنگسازی این اپرای اقتباسی را به عهده دارد که قرار است در فصل آینده در تالار اپرای "متروپلیتن" به صحنه برود، گرچه هنوز این اثر ناتمام است و پیکر برای پایان به فکر خاصی نکرده است.
قرار است این اپرا روز دوم دسامبر افتتاح شود. پیکر معتقد است میتواند سه نوع پایان برای این اثر در نظر بگیرد و امیدوار است که بتواند با ساخت به موقع اثر در تاریخ اعلام شده، به اجرا و رهبری آن بپردازد، اما این احتمال را هم داده است که شاید اثرش به اجرا در تاریخ مذکور نرسد.
این اپرا بر اساس رمانی به نام "تراژدی آمریکا" نوشته تئودور دریزر در سال 1925 ساخته شده است. موضوع این رمان در مورد زندگی آمریکا و نقش پول و موفقیت در آن است.
پیش از این نیز بر اساس این رمان در سال 1951 فیلمی به نام "جایی در میان خورشید" با بازی الیزابت تیلور ساخته شده بود که موسیقی آن فیلم دستمایه اصلی ساخت این اپرا برای پیکر است.