پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۸۰۷۵۴
۲۱:۴۶
۱۳۹۳/۱۱/۰۱

محکومیت معاون اول احمدی‌نژاد به 5 سال و 91 روز حبس

محمدرضا رحیمی به پنج سال و 91 روز حبس و پرداخت 2 میلیارد و 850 میلیون تومان محکوم شد.
۲۱:۴۶
۱۳۹۳/۱۱/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب:‌ محمدرضا رحیمی معاون اول دولت محمود احمدی نژاد با رای شعبه 11 دیوان عالی کشور به پنج سال و 91 روز حبس و پرداخت دو میلیارد و 850 میلیون تومان رد مال و یک میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شد.

پرونده محمدرضا رحیمی بدوا" در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی شد که هیات قضایی این شعبه او را به 15 سال حبس، پرداخت دو میلیارد و 850 میلیون تومان رد مال و یک میلیارد تومان جزای نقدی محکوم کرده بودند ولی با اعتراضی که به رای شد پرونده به شعبه 11 دیوان عالی کشور رفت و این شعبه با تایید مجازات‌های رد مال و جزای نقدی، 10 سال از مجازات حبس معاون اول دولت احمدی نژاد را کاهش داده است.

به گزارش ایسنا، محسن افتخاری سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۳ از تایید بخشی از حکم شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران درباره «محمدرضا رحیمی» خبر داد ولی توضیح جزییات رای صادره را به سخنگوی قوه قضاییه واگذار کرد.

بر اساس این گزارش پس از مطرح شدن نام محمدرضا رحیمی در ارتباط با پرونده اختلاس از بیمه ایران، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری 12 اسفند 92 در پاسخ به سئوالی درباره صدور قرار مجرمیت یکی از مسئولان دولت سابق در پرونده‌های بیمه و ارز و وجود 25 یا 29 عنوان اتهامی برای او گفت که اصل موضوع صحیح است و قرار مجرمیت برای این فرد صادر شده است.

محسنی اژه ای در نشست خبری دوشنبه 10 شهریور ماه 93 از صدور رای شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران درباره محمدرضا رحیمی خبر داد و با تاکید بر اینکه قبل از قطعیت نمی‌توان جزییات حکم را بیان کرد گفت که حکم صادره شامل مجازات‌های حبس و جزای نقدی است.

شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ وکیل‌ مدافع با مراجعه به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران و ارائه لایحه‌ای 20 صفحه‌ای به رای صادره از سوی این شعبه اعتراض کرد و این پرونده برای رسیدگی به اعتراض به دیوان عالی کشور ارسال شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
محمدرضا رحیمی حبس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Singapore
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
بابت چقدر اختلاس وجرم این حکم صادر شده است
پاسخ
ناشناس
Hong Kong
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
این بود همان خطوط قرمزهای احمدی نژاد.به امید روزی که سران قوه قضاییه بدون هیچ اغماضی همه خطوط قرمزهای تعیین شده توسط احمدی نژاد را مورد بررسی قرار بده و اینچنین مردم را از ... آن جماعت آگاه سازد.
پاسخ
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
این هم از پاک ترین دولت تاریخ.الان باید نظر آقایان احمدی نژاد و میرتاج الدینی و دلواپسان مجلس را درباره این حکم پرسید
پاسخ
احسان زند
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
خدایا ممنون که دست بدخواهان را رو کردی
پاسخ
ساسان
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
واقعا غصه ام گرفت اين دولت پاك ،جناب آقاي احمدي نژاد كه معاون اولش ...،چقدر مردم داد زدن نمايندگان داد زدن ولي كو گوش شنوا كسي براي اين مردم تصميم گيري ميكرده كه خودش ....بوده اخخخخخخخ روزگاررررررر
پاسخ
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
نشان دولتی از احمدی نژاد گرفته بود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
به زندان نخواهد رفت و از رد مال هم كسي خبر نخواهد شد
پاسخ