آفتابنیوز : 
كامبيز شيخ حسنی در جمع سفرا و نمايندگان ديپلماتيك برخي كشورها، استادان و دانشجويان، جامعه ايرانيان مقيم و مردم علاقهمند نيوزيلندي گفت : نفاق غرب در خصوص مساله هستهاي ايران زماني آشكار ميشود كه بدانيم در دهه ۷۰ميلادي ، هنگامي كه ايران با جمعيت ۳۲ميليون نفر روزانه ۶ميليون بشكه نفت در روز توليد داشت ، موسسه تحقيقاتي استانفورد آمريكا با حمايت دولت آن كشور و كشورهاي اروپايي به حكومت وقت ايران توصيه كردند كه نيازمند دستيابي به ۲۰هزار مگاوات برق هستهاي تا سال ۱۹۹۴است.
وي افزود: اما اينك در حالي كه جمعيت ما به حدود ۷۰ميليون نفر رسيده و توليد نفت ما تنها ۴ميليون بشكه در روز است، با وقاحت تمام ميگويند كه ايران بر روي دريايي از نفت و گاز شناور است و چه نيازي به انرژي هستهاي دارد.
سفير ايران با ارايه ارقام و آمار دقيق از توليدات نفتي ، رشد اقتصادي كشور، مشكلات زيست محيطي و نيازهاي توسعهاي كشور گفت :واقعيت اين است كه جمهوري اسلامي ايران نيازمند متنوعسازي منابع انرژي خود است و همانطور كه براي توسعه انرژيهاي بادي ، خورشيدي و زمين گرمايي تلاش ميكند ، انرژي هستهاي نيز از ديگر گزينههاي آن است كه سهم بسزايي در تامين انرژي كشور خواهد داشت.
وي تاكيد كرد كه ملت ايران در چارچوب تعهدات خود در آژانس بينالمللي انرژي هستهاي و بعنوان يك عضو پيمان عدم اشاعه هستهاي ( (NPTمصمم است كه به اين انرژي دست يابد و سياستهاي تبعيض آميز آمريكا و غرب مانع اراده ملت ايران نخواهد شد.
سفير ايران كه به دعوت جامعه ملي مشورتي خلع سلاح نيوزيلند و دانشگاه ويكتوريا ولينگتن موضوع استفاده صلح آميز كشور از انرژي هستهاي را براي شركتكنندگان در اين نشست تشريح كرد ، در پايان به پرسشهاي حاضران پاسخ داد.