آفتابنیوز : آفتاب: علی حسینی، متخصص طب سنتی گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست
ایجاد میشود.در واقع به اختلال مزمن و بدون علامت در کبد گفته میشود که
به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است.
وی ادامه داد: شایعترین
دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس،مصرف الکل، مصرف دارو
بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فستفودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا
است.
حسینی گفت: کبد به طور طبیعی مزاج گرم و تر دارد بنابراین سرد
شدن آن بر اثر عوامل مختلف میتواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه
کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب
شود.
این متخصص طب سنتی افزود: بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه
و آبغوره، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو یا نوشیدن مایعات
سرد باعث سرد شدن کبد می شود که باید محدود شوند.
وی افزود: همچنین
کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به
همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد.
حسینی افزود:
بنابراین مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن
زیتون توصیه می شود.همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق
کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاهتره نیز مفید است.
به گزارش فارس، این متخصص طب سنتی گفت: مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین نیز موثر است.همچنین برای سرخ کردن غذا از روغن کنجد و زیتون بیشتر استفاده شود.