پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۲۸۲۰۸۳
۱۸:۳۸
۱۳۹۳/۱۱/۱۱

درخواست طلاق از شوهري که خريد نمي‌کند

زن جوان به دادگاه خانواده رفت تا براي هميشه از شوهر تنبل خود جدا شود. چندي پيش زن جوان با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد.
۱۸:۳۸
۱۳۹۳/۱۱/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به گزارش ابتکار، وي در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي شوهرم اصلا در خانه خريد نمي‌کند. تمام خريد‌هاي خانه ما به گردن من است و من ديگر از اين وضعيت خسته شدم. هر چيزي در خانه کم داريم من بايد تا مغازه بروم و آن را بخرم. من دوست دارم شوهرم هم مثل بقيه مرد‌ها خريد‌هاي خانه را بر عهده بگيرد ولي او اصلا به حرفم گوش نمي‌کند.

 زن جوان ادامه داد:هرچه به او مي‌گويم مي‌گويد حوصله ندارد و نمي‌خواهد خريد کند،ديگر از دست اين مرد تنبل خسته شدم و مي‌خواهم براي هميشه از او جدا شوم. بعد از حرف‌هاي اين زن قاضي دليل وي براي طلاق را کافي ندانست و از اين زن خواست براي حل شدن مشکلش به يک مشاوره خانواده مراجعه کند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
طلاق شوهر
ارسال پیام
captcha