ارزيابي کيکر از هفته چهاردهم بوندس ليگا؛
مهدويكيا بهترين بود، زندي ضعيف ترين
به گزارش آفتاب نیوز، 
عملكرد قابل تقدير مهدويكيا در اين مسابقه باعث شد كه كيكر نمره خوب 2 را به اين بازيكن بدهد. او با كسب اين نمره در كنار كريستين و وانبوتين جزو بهترين بازيكنان اين ديدار بودند.
در ديگر ديدار اين هفته تيم هانوفر با نتيجه 5 بر يك موفق شد كايزرسلاترن را مغلوب كند.وحيد هاشميان، مهاجم شماره شانزده هانوفر كه گل پنجم اين ديدار را به ثمر رساند در پايان مسابقه نمره 3 را از اين سايت خبري دريافت كرد. برداريج، تارنات و دلورا با كسب نمره 2 بهترين بازيكنان اين مسابقه بودند.
ضمن اينكه فريدون زندي، هافبك تيم لاترن كه در دقيقه 82 جاي خود را به رايدل داد عملكرد موفقآميزي نداشت و نمره ضعيف 5/5 را از كيكر دريافت كرد، البته لمبه، مدافع لاترن با دريافت نمره 6 بدترين بازيكن ميدان بود و اين عنوان را از زندي سلب كرد.
در ديدار بايرن مونيخ و ماينتس نيز علي كريمي 78 دقيقه براي باوارياييها به ميدان رفت و در اين دقيقه جاي خود را به يرميس داد.
او در اين ديدار از ديگاه كيكر عملكرد خوبي نداشت و نمره 4 را به خود اختصاص داد، پيزارو در اين ديدار نمره 5/1 را به نام خود ثبت كرد تا بهترين بازيكن ميدان لقب بگيرد.
ضمن اينكه نويدكيا نيز كه در مسابقه بوخوم غايب بود نمرهاي را از كيكر دريافت نكرد.
در اين شرايط بايد گفت از ديدگاه سايت كيكر مهدويكيا بهترين و زندي بدترين لژيونر ايراني در هفته چهاردم بودند.