ياوري: براي ميهماني به دوحه نميرويم
به گزارش آفتاب نیوز، 
محمد ياوري روز سه شنبه اظهار داشت: قرعه كشي مسابقات عوض شد و با تيم هاي كويت و قطر هم گروه شديم. طبيعتا ترافيك تيم ها و سنگيني رقابت ها براي ما بيش از پيش شد.
وي با رد اين مطلب كه تيم هاي حاضر از بازيكنان اميد استفاده ميكنند، افزود: آنها حداقل با نيمي از تيم اصلي در مسابقات شركت ميكنند. امارات تنها تيمي بود كه قصد داشت با نفرات جوان خود در مسابقات غرب آسيا شركت كند كه پس از همگروهي با ايران از شركت در اين رقابت ها انصراف داد.
ياوري با اشاره به جواني نفرات تيم اميد اظهار كرد: هشتاد درصد بازيكنان ما در سنين اميد و جوانان هستند. سيموئز قصد دارد شناخت خود از اين بازيكنان را تكميل كند. البته كسب نتيجه هم مد نظر ماست.
مدير فني تيم فوتبال اميد در خصوص دعوت از بازيكنان بزرگسال به اردوي اين تيم براي شركت در مسابقات غرب آسيا، گفت: زمان مناسب براي تمرين و برگزاري بازي هاي دوستانه در اختيارمان نبود. براي اينكه كيفيت تيم را بالا ببريم از بازيكنان بزرگسال كمك گرفتيم. در بين آنها نفراتي هستند كه كمتر مورد توجه مربيان تيم ملي قرار گرفتهاند و انگيزه بالايي دارند تا خود را مطرح كرده و از حق و حقوقشان دفاع كنند. آنها ميتوانند از اين فرصت نهايت استفاده را ببرند.
وي با مثبت ارزيابي كردن ديدار دوستانه مقابل تيم فوتبال نفت تهران، شريح كرد: در شروع تمرينات تيم، اولين بازي تداركاتي مان را مقابل نفت برگزار كرديم. نتيجه مثبت اين ديدار پيشرفتي بود كه تيم ما در اين چند ماه گذشته داشته است. البته سعي داشتيم با تيمي قوي تر از نفت بازي كنيم كه متاسفانه به علت تعطيلي مسابقات ليگ برتر تيمي حاضر به روياروئي با ما نشد.