آفتابنیوز : 
يك مقام عربستاني كه خواست نامش فاش نشود، اظهار داشت: ملك عبدالله بن عبدالعزيز، پادشاه عربستان با ابراهيم جعفري، نخست وزير عراق ديدار كرد.
در اين ديدار جعفري از ملك عبدالله بن عبدالعزيز خواست تا اعراب سني را ترغيب كند در انتخابات پارلماني 15 دسامبر عراق شركت كنند.
سلطان بن عبدالعزيز، وليعهد عربستان نيز در ديدار با جعفري دربارهي اوضاع سياسي در عراق و حمايت عربستان از اين كشور گفتوگو كرد.
وي اظهار داشت، عربستان كه در دورهي رژيم صدام، ديكتاتور عراق روابط سختي با اين كشور داشت، هميشه و در همهي سختيها در كنار عراق ميماند.
سلطان بن عبدالعزيز ادامه داد، رياض از موقعيت مهمي در جهان عرب و سراسر دنيا برخوردار است و راي اين پادشاهي بسيار مهم است كه در كنار عراق كه اوضاع سختي را تجربه ميكند، باقي بماند.
وي تاكيد كرد، اين دو همسايهي عرب دشمن مشتركي در گذشته داشتهاند و امروز نيز مشتركا به جنگ عليه تروريسم ميپردازند