به گزارش آفتاب نیوز، 
جيسون پل مولي ۱۹ ساله و "راس بومگارتن" ۱۸ساله در دادگاه بخش "مانوكا" شهر اوكلند به جرم حمله به مساجد مسلمانان در ماه ژوييه گذشته هر كدام به يك سال زندان و پنج هزار دلار جريمه محكوم شدند.
"توماس اوريت" قاضي دادگاه ، حمله اين دو فرد به مسجد مسلمانان بين ۸تا ۱۰ژوئيه ۱۷) ۲۰۰۵تا ۱۹تيرماه) را اعمال مبتني بر تنفر نژادي توصيف و گفت كه اين اعمالي وقيح و اهانت به مراكز مذهبي بوده است.
"بروس نورث وود" وكيل و نماينده دولت نيز در دادگاه گفت:اين رفتار ناشي از ديدگاههاي غلطي است كه در اينترنت مبادله ميشود و اين دو جوان نيازمند آن بودند كه يك شوك شديد و ناگهاني را براي آگاهي از نتيجه رفتار خود تجربه كنند.
اين دو جوان در پي بمبگذاريهاي ۷ژوئيه ( ۱۶تيرماه) در لندن ، به هفت مسجد و مراكز اسلامي شهر اوكلند در نيوزيلند حملهور شده و خساراتي را به اين مكانها وارد كردند.