آفتابنیوز : 
براساس يك تحقيق شير دادن به نوزاد روشي طبيعي براي جلوگيـري از ابتـلاي مـادر بـه بيماري قند است .
مطالعه وضع جسمي بيـش از 150 هـزار زن در 10 سال نشان مي دهد كه شير دادن خطر ابتلا به بيماري قند نوع دوم را كاهش مي دهد. اگر مادري به مدت يكسـال نـوزادش را شيـر بدهد خطر ابتلا به قنـد نـوع دوم در وی،15 درصد كاهش مي يابد .
شير دادن باعث مي شود مادر روزانه 400 تا 500 كالري انرژي مصرف كند كه اين مـيـزان مصرف انرژي برابر با دويدن مسافـت چـهـار مايل است . شيردادن همچنين در سوخت و سـاز گلـوكـز و چربي موثر است.