آفتابنیوز : آفتاب: «کلثوم فرضی» در گفتوگو با ایسنا بهارنارنج دارای نامهای دیگری مانند گل نارنج و شکوفه نارنج است و طبیعتی گرم و خشک دارد.
وی افزود: نوشیدن دو قاشق جوشاندهی بهار نارنج را پس از صاف کردن و شیرین کردن آن با عسل پیش از صرف هر وعده غذا، هضم غذا را آسانتر میکند و تشنجات معده را تسکین میدهد.
این کارشناس گیاهان دارویی گفت: بهار نارنج خواص زیادی دارد که از آن جمله میتوان به ضد انگل بودن آن، موثر بودن در برطرف کردن بیخوابی و درمان اختلالات عصبی و تپش قلب و صرع و حمله و هیستری است.
وی خاطرنشان کرد: نوشیدن عرق بهارنارنج، مقوی، مفرح و آرامبخش است و درد سینه و دل پیچه را نیز تسکین میدهد.
فرضی یادآور شد: از دیگر خواص مشهور این گیاه، تأثیرگذاری آن در درمان صرع و غش است.