پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۲۸۶۴۳
۱۳:۰۹
۱۳۸۴/۰۹/۰۹

گیر دادن از نوع دیگر!

۱۳:۰۹
۱۳۸۴/۰۹/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،  محمود احمدی نژاد در برنامه های انتخاباتی اش، به انتقاد از مدیریت دانشگاه آزاد پرداخته و وعده اصلاح آن را داده بود. پس از انتخاب وی به ریاست جمهوری فشار روانی سنگینی بر عبدالله جاسبی برای کناره گیری از ریاست این دانشگاه و یا دستکم شفاف‌سازی عملکرد وی وارد شده است.

جاسبی تحت این فشارها برای اولین‌بار در طول تاریخ این دانشگاه در سال تحصیلی جدید امتیازات فراوانی به دانشجویان این دانشگاه داد و تلاش کرد از موج مخالفت‌ها علیه خود بکاهد.

از سوی دیگر، وزیر علوم و تحقیقات برای اولین بار در تاریخ دانشگاه آزاد در جلسه هیات امنای این دانشگاه شرکت کرده و خواستار ارائه شفاف هزینه‌ها و درآمدهای دانشگاه آزاد شده است.

کارشناسان معتقدند در دو دهه گذشته، جاسبی هیچ‌گاه این چنین تحت فشار دوجانبه افکار عمومی و دولت نبوده است.

گفته می‌شود مشاوران جاسبی در دوره جدید به وی توصیه کرده‌اند از رفتارهای آمرانه خود فاصله گرفته و با رویکرد جدید، تبلیغات گسترده‌ای برای بازسازی جایگاه آسیب دیده خود آغاز کند. او در هفته‌های گذشته در اقدامی کم‌سابقه هفته‌ای چند بار با خبرنگاران روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها گفت‌وگو کرده و هیچ درخواست مصاحبه‌ای را به شرط آنکه چندان انتقادی نباشد، رد نکرده است.

او که دیروز در گفتگو با یک روزنامه اقتصادی از چهره صمیمی و خندان و طبع لطیف و شاعرانه خود سخن گفته بود، دیشب به استودیوی شبکه اول صدا و سیما آمد تا در یک برنامه تبلیغاتی، رپرتاژی از عملکرد بیست و چند ساله خود ارائه کند.

مجری این برنامه تلویرپزیونی که اتفاقا از مجریان توانمند صدا و سیما نیز می‌باشد بدون آنکه به مشکلات و سؤالات فراوان در مورد این دانشگاه بپردازد، در حرکتی تبلیغاتی به جاسبی فرصت داد از عملکرد تحسین‌برانگیز خود بگوید و موفقیت‌های دانشگاه آزاد در دوران طولانی ریاست خود را به رخ بکشد.

جاسبی از ریاست خود بر دانشگاه‌های جهان اسلام سخن گفت و از پیروزی‌های دانشجویان این دانشگاه در عرصه‌های علمی جهان تعریف کرد. او گفت که روزی 17 ساعت کار می‌کند و اگر دوباره دانشجو شود ترجیح می‌دهد در دانشگاه آزاد درس بخواند!

او همچنین گفت که چند خبرگزاری تاسیس کرده و خودش نیز سایت شخصی برای ارتباط با دانشجویان راه‌اندازی کرده است، اما هنگامی که مجری برنامه بدون هماهنگی قبلی از وی خواست آدرس سایت شخصی‌اش را برای ارتباط نزدیکتر به بینندگان بدهد، جاسبی آدرس سایت شخصی خود را از حفظ نداشت!

مسؤولان دانشگاه آزاد می‌گویند این دانشگاه خصوصی است. هزینه تبلیغات تلویزیونی هم در ایران دقیقه‌ای ده‌ها میلیون تومان برآورد می‌شود. هنوز معلوم نیست برگزار کنندگان این میزگرد تبلیغاتی برای حضور رئیس دانشگاه آزاد در این رپرتاژ آگهی چه مبلغ کلانی برای صدا و سیما درآمد کسب کرده‌اند!


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۲۰:۴۳ - ۱۳۸۴/۰۹/۱۰
این امتیازات آقای جاسبی را برای ما هم شرح دهید؟!منظورتون زیاد شدن 25%شهریه ها که نیست؟!
پاسخ