پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۸۶۶۶۸
۲۲:۳۴
۱۳۹۳/۱۲/۱۵

پخش اولین ویدیو از «جلاد داعش» در سوریه

شبکه «4 News » به ویدیوی از محمد اموازی معروف به «جلاد داعش» دست یافته است. این ویدیو برای اولین بار شامگاه روز پنج شنبه ۵ مارس، از طریق این شبکه بریتانیایی پخش شد.
۲۲:۳۴
۱۳۹۳/۱۲/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: جلاد داعش که معمولا با نقاب در کنار قربانیان خود ظاهر می شد، در این فیلم ویدیویی، که در سال ۲۰۰۴ در مدرسه Quintin Kynaston لندن ضبط شده ، محمد اموازی با چهره ای آشکار در حالی که در میان دیگر دانش آموزان بود، نشان داده می شود.

بر اساس گزارش شبکه بریتانیایی 4 News، محمد اموازی که در این ویدیو ۱۵ ساله بود، به گروه موسیقی S Club 7 علاقه نشان می داد و طرفدار تیم فوتبال منچستر یونایتد بود.

خانم جو شوتز مدیر سابق مدرسه Quintin Kynaston لندن در گفت و گو شبکه بی بی سی بریتانیا بیان داشت : « وضع محمد اموازی هیچگاه نگران کننده نبوده است و گاهی باعث مشکلاتی با دختران مدرسه می شد.» شوتز در آخر تاکید کرد که محمد اموازی در خارج از مدرسه به تندروی گرایش پیدا کرد

گزارش خطا
برچسب‌ها:
جلاد داعش ویدئو
ارسال پیام
captcha