پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۲۱:۳۷
کد خبر:۲۸۶۶۷۸
۰۸:۴۰
۱۳۹۳/۱۲/۱۶

دو شرور در فارس به هلاکت رسیدند

فرمانده نیروی انتظامی استان فارس گفت: دو شرور که در منطقه ماهور گرکانی حد فاصل استان های بوشهر و فارس اقدام به ایجاد رعب و وحشت دربین مردم می کردند؛ روز پنجشنبه در درگیری با نیروی انتظامی به هلاکت رسیدند.
۰۸:۴۰
۱۳۹۳/۱۲/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
آفتاب: سردار احمدعلی گودرزی که خود بر عملیات مقابله با این اشرار نظارت داشت،در گفت وگو با ایرنا افزود: این اشرار با ایجاد راه بندان و سرقت ، تجاوز به نوامیس مردم و حتی انجام یک فقره قتل در استان بوشهر موجب هراس و نگرانی ساکنان منطقه ماهور گرکانی شده بودند. 

وی بیان داشت: ازچند ماه قبل موضوع برخورد با این اشرار در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفت و تکاوران قرار گاه عملیاتی صالحین نیروی انتظامی استان فارس که بتازگی برای برخورد با اشرار مسلح و قاچاقچیان راه اندازی شده است، در منطقه ای کوهستانی و در مسیری که این اشرار تردد می کردند به کمین نشستند.

فرمانده نیروی انتظامی فارس گفت: هنگامی که این اشرار قصد عبور از منطقه کوهستانی و ایجاد رعب و وحشت در ماهور گرکانی را داشتند در درگیری با تکاوران قرارگاه عملیاتی صالحین به هلاکت رسیدند. 

گودرزی افزود: ازاین اشرار دو قبضه سلاح جنگی ، تعدادی خشاب و فشنگ ، دوربین و تجهیزات نظامی کشف شد.

فرمانده نیروی انتظامی فارس بیان داشت: تعداد اشرار منطقه ماهور گرکانی پیش از این پنج نفر بودند که نیروی انتظامی کازرون سه نفر از آنها را قبلا دستگیر کرده بود و دو نفر آنها هم روز پنجشنبه هفته جاری به هلاکت رسیدند. 

شهرستان کازرون در فاصله 120 کیلومتری غرب شیراز واقع شده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
فارس شرور
ارسال پیام
captcha