آفتابنیوز : آفتاب: برای کاهش خارش و حساسیت بهاری به مصرف خاکشیر، جوششیرین، روغن نارگیل، آب لیمو و نعنای تازه مفید است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، برای درمان خارش و حساسیتهای پوستی که در فصل بهار بیشتر میشود بهتر است الگوی تغذیه اصلاح شود چرا که حتی نوع لباس، غذا، ورزش، میزان خواب و بیداری و همچنین استرس در این موضوع اثر دارد.
برای جلوگیری از حساسیت فصلی باید از مصرف غذاهای پرادویه و غذاهای با طبع گرم پرهیز کرد.
مصرف آلوئهورا و استفاده از ژل این گیاه نیز در بهبود خارشها موثر است.
این عارضه که با التهاب، قرمزی، درد و خارش در فصل بهار بیشتر دیده می شود که مصرف نعنای تازه در این زمینه توصیه می شود.استفاده از جوششیرین برای رفع خارش پوستی مفید است.
مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، نان سبوسدار، انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر نیز برای کاهش خارش بهاری توصیه میشوند. پوشیدن لباس نخی و نرم، قرارگرفتن در محیط با دمای متعادل از ابتلا به حساسیت فصلی جلوگیری می کند.