پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۸۷۱۰۹
۱۱:۴۴
۱۳۹۳/۱۲/۱۸

پیرموذن از برادر خود ابراز انزجار کرد

کمال الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل در مجلس در پیامکی از برادر خود دکتر نورالدین پیرموذن نماینده دور ششم و هفتم مجلس که هم اکنون در آمریکا به سر می برد، اعلام انزجار کرد.
۱۱:۴۴
۱۳۹۳/۱۲/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
آفتاب: کمال الدین پیرموذن در پیام خود آورده است: با سلام و درود به ارواح پاک پیامبران و امامان معصوم و با ادای احترام به ارواح شهیدان و روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و با درود و احترام به به رهبری فرزانه نظام و مردم شریف و بزرگوار ایران اسلامی. 

به گزارش ایرنا، لازم می دانم از طرف خویش و به نیابت از خاندان بزرگ پیرموذن ضمن عذرخواهی از ملت رشید ایران خاصه مقام معظم رهبری، تمامی انسان های آزاده انقلابی و بویژه خانواده معظم شهدا و ایثارگران عزیز بدینوسیله انزجار و بیزاری و دوری خاندان پیرموذن و خود را از حضور دکتر نورالدین پیرموذن در یک کشور دشمن نظام جمهوری اسلامی ایران با موضع گیری های نابخردانه و ملک و ملت فروشانه نابجا، اعلام داشته و آنرا به جد محکوم می نماییم'.

این پیامک به تعداد زیادی ازافراد جمله خبرنگاران استان ارسال شده است. 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۲
مگه اصلاح طلب بودن جرمه؟؟
عجب دورانی شده!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
چکار کرده؟؟؟؟
پاسخ
قاسمی
United States of America
۰۵:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۹
حداقل می گفتی چه کاری انجام داده تا ما هم آگاهانه محکوم کنیم
پاسخ
ناشناس
Canada
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
بهتر نیست از نمایندگان سنگ انداز و رشوه بگیر الان مجلس ابراز انزجار کنه
؟
پاسخ
سیدمحمدع
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
درود بر این برادر باکفایت و با وجدان
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۸
همیشه حرف حق تلخ بوده آقای کمال ...
پاسخ