سلام مخصوص صدام برای ملت امریکا
به گزارش آفتاب نیوز، 
رمزي كلارك وزير دادگستري سابق آمريكا گفت كه وي توانسته است روز دوشنبه گذشته قبل از آغاز محاكمه صدام رئيسجمهور پيشين عراق بيش از يكساعت با وي ديدار كند.
روزنامه «الوطن» چاپ عربستانسعودي گزارش داد: «كلارك گفت كه روحيه صدام بسيار بالا بوده است. كلارك كه از ذكر جزئيات محل ملاقات خودداري كرد، توضيح داد كه صدام در انزواي كامل قرار داشت و هيچكدام از افراد خانواده خود را نتوانسته ببنيد و با هيچكدام از وكلا يا دوستان سابق خود نيز تاكنون ديدار نكرده است.»
كلارك كه به همراه «نجيب النعيمي» وزير سابق دادگستري قطر براي دفاع از صدام روز يكشنبه از امان راهي بغداد شد، افزود: «روحيه صدام به دليل ديدن افرادي كه آنها را ميشناخت و ميتوانست با آنها صحبت كند، بسيار بالا بود و اين فرصتي بود كه در مدت دو سال گذشته براي وي فراهم نشده بود.»
وزير سابق دادگستري آمريكا كه پيش از اين در فوريه 2003 ميلادي و مدتي پيش از حمله نظامي آمريكا به عراق با صدام ديدار كرده بود، اضافه كرد كه حافظه صدام بسيار قوي بود و همه چيز را در خاطر داشت.
«عصام غزاوي» وكيل اردني و مشاور در هيأت دفاع از صدام نيز گفت كه «نجيب النعيمي» وزير سابق دادگستري قطر و «خليل الدليمي»وكيل ارشد صدام پس از گذشت يك ساعت و اندي از ديدار صدام و كلارك، حاضر شدند و موضوعات امور حقوقي دادگاه و اقدامات غيرقانوني آمريكا و طرف عراقي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
الدليمي وكيل ارشد صدام هم درباره ديدار با وي گفت: «براي اولينبار بدون وجود نظاميان آمريكايي با صدام در حضور دو وزير سابق غيرعراقي گفتوگو كردم و وي سلام ويژهاي را به ملكعبداللهدوم پادشاه و ملت اردن و ملتهاي قطر و آمريكا فرستاد.»
در همين حال النعيمي وزير سابق دادگستري قطر هم گفت كه صدام برگهاي با محتواي شش بيت شعر را به من داد كه پس از ديدار، آمريكاييها اين برگه را از من گرفتند.
اضافه ميشود صدام به همراه هفت تن از سران ارشد رژيم سابق عراق روز دوشنبه به اتهام قتل 144 نفر از اهالي منطقه الدجيل در نزديك بغداد محاكمه شدند.