آفتابنیوز : 
فرخ ملکوند فرد افزود : با پیگیری های صورت گرفته از سوی فرماندهی بسیج مقرر شد نیروهای فعال بسیجی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار گیرند .
وی افزود : پیش از این نیروهای بسیج مشمول خدمات درمانی می شدند اما مقرر شد تا نیروهای بسیج از خدمات بازنشستگی ، ازکار افتادگی و فوت نیز بهره مند شود .
ملکوند فرد با بیان اینکه بسیجیان باید کلیه حق سرانه خود را پرداخت کنند، گفت : بسیجیانی که تحت پوشش هیچ بیمه ای در کشور نیستند می توانند برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن به شعبات تامین اجتماعی مراجعه کنند .
وی در خصوص نحوه تحت پوشش قرار گرفتن بسیجیانی که کارفرمایی ندارند گفت : افرادی کثیری از افراد تحت پوشش سازمان ، کارفرمایی ندارند بنابراین در مورد این افراد نیز بر اساس قانون تامین اجتماعی الزامی وجود ندارد تا رابطه کارگر و کارفرمایی وجود داشته باشد.