پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۸۷۵۶
۱۶:۳۳
۱۳۸۴/۰۹/۰۹

توزيع رايگان روسري‌هاي نارنجي براي زنان افغان

۱۶:۳۳
۱۳۸۴/۰۹/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، صندوق جمعيت ملل متحد مي‌گويد ؛ اين اقدام در مسير پشتيباني از وزارت امور زنان افغانستان است كه مي‌كوشد رفتار مردم اين كشور را نسبت به زنان تغيير دهد و اين روسري‌هاي نارنجي ، نماد اين تغيير است.

در يک بيانيه مطبوعاتي كه در مقر سازمان ملل در نيويورك منتشر شد، عنوان گرديده است :با وجودي كه برابري حقوق و مقام زنان و مردان در قانون اساسي افغانستان مورد تاكيد قرار گرفته اما خريد و فروش زنان در اين كشور همچنان ادامه دارد.

صندوق جمعيت ملل متحد همچنين از متداول بودن ازدواج‌هاي اجباري و زودرس دختران در افغانستان انتقاد كرده است.

براساس آمار جديدي كه صندوق كودكان ملل متحد(يونيسف) نيز در مقر سازمان ملل منتشر كرده است؛ ‪ ۴۵‬درصد دختران افغانستاني تا پيش از سن ‪۱۸‬ سالگي و ‪ ۱۴‬درصد تا قبل از ‪ ۱۵‬سالگي ازدواج مي‌كنند.تقريبا هيچيک از دختران افغانستاني حق انتخاب و اظهارنظر درباره همسران آينده خود را ندارند.




گزارش خطا
برچسب‌ها:
زنان روسری افغان
ارسال پیام
captcha