پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۷:۲۷
کد خبر:۲۸۸۴۸۵
۱۳:۵۰
۱۳۹۳/۱۲/۲۶

زن‎ چچنی‌ با ۳ کودک‌ به‎ داعش‌ پیوست! /تصاویر

یک زن چچنی برخلاف میل همسر سابقش همراه دختر و پسرش با گذرنامه‌های تقلبی هلند را ترک و به عناصر داعش در سوریه ملحق شده است.
۱۳:۵۰
۱۳۹۳/۱۲/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، به گزارش ابنا، یک زن چچنی با دو فرزند خردسالش هلند را ترک کرده است تا به تروریست‌های تکفیری داعش در سوریه بپیوندد.

دادستان‌های هلند می‌گویند این زن خلاف میل همسر سابقش همراه دختر ۷ و پسر ۸ ساله‌ خود با گذرنامه‌های تقلبی هلند را ترک کرد.

این زن ۳۲ ساله که هویتش فاش نشده است، ساکن شهر ماستریخت بود.

همسر هلندی سابق این زن درباره خروج قریب الوقوع او به مقامات این کشور هشدار داده بود.

این زن که گفته می‌شود همراه دو کودکش از پایان ماه اکتبر دیده نشده‌اند، ماه ژانویه با مادرش تماس گرفته و گفته است همراه فرزندانش در مقر داعش در رقه واقع در شمال سوریه به سر می‌برد.

در ۲۸ دسامبر ۲۰۱۴ این زن در فیسبوک عکسی را منتشر کرد که احتمالا در شهر «تل ابیض» در مرز ترکیه و سوریه که تحت کنترل گروه تروریستی داعش قرار دارد گرفته شده است.

دادستانان هلند با بیان اینکه این مورد آدم‌ربایی محسوب می‌شود برای این زن قرار بازداشت بین المللی صادر کرده‌اند.

با این وجود، مقامات هلند اعلام کرده‌اند اگر این زن به راستی از مرز سوریه عبور کرده باشد، شانس چندانی برای بازگرداندن آن‌ها وجود ندارد.

حدود ۲۰۰ تن از اتباع هلند برای پیوستن به داعش راهی عراق و سوریه شده‌اند.








گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
خودش به جهنم... بچه هاش چه گناهی کردن؟؟
پاسخ