پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۲:۰۲
کد خبر:۲۸۸۸۰۰
۱۴:۱۵
۱۳۹۳/۱۲/۲۸

جولان توتون‌های شیشه‌ای در بازار

صادق نیت گفت: اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد توتون‌های میوه‌ای قلیان حاوی ماده مخدر شیشه هستند.
۱۴:۱۵
۱۳۹۳/۱۲/۲۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، دکتر صادق نیت رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت گفت:‌ مشکل ما در قلیان این است قبح آن ریخته شده است و باور غلطی در بین افراد جا افتاده که قلیان بدون ضرر است؛اما مطالعات این موضوع را ثابت می‌کند.

وی ادامه داد: ما اسناد مستندی داریم که برخی از سود جویان در توتون‌ها از شیشه استفاده می‌کنند، وقتی و حتی در برخی از موارد آنقدر مقدار این شیشه زیاد بوده که باعث مسمومیت فرد مصرف کننده شده است.

صادق نیت عنوان کرد: بررسی‌ها نشان داده که 80 درصد توتون‌های عادی از مواد شیمیایی تشکیل شده‌اند و 20 درصد‌شان توتون است که آن هم از نوع نامرغوب استفاده می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی با تأکید بر اینکه عوارض استعمال شده این توتون‌های آلوده سالها بعد خود را نشان می‌دهد،تصریح کرد:مصرف یک وعده قلیان معادل 40 تا 100 نخ سیگار است و عبور این دود از آب اثرات زیانبار آن را کاهش می‌دهد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha