پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۸۹۷۲۱
۰۱:۴۰
۱۳۹۴/۰۱/۰۷
با حضور رهبر معظم انقلاب؛

چهارمین شب مراسم عزاداری حضرت صدیقه کبری(س) در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

چهارمین شب مراسم سوگواری و عزاداری دخت گرامی پیامبر اسلام، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
۰۱:۴۰
۱۳۹۴/۰۱/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری؛ در این مراسم که اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با بیان توصیه های دین اسلام مبنی بر خداباوری و داشتن ایمان واقعی، گفت: اگر قدمهای مسلمانان در بندگی راسخ باشد، عنایت پروردگار شامل حال آنان می شود و حلاوت ایمان را خواهند چشید.

سخنران مراسم، درس حضرت زهرا (س) به شیعیان را توحید و اعتماد و اعتقاد به خداوند منّان دانست و خاطرنشان کرد: احساسات حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها عین عقل و دین بود و ایشان تا پای جان از خط ولایت دفاع کردند.

همچنین در این مراسم آقایان سماواتی و ارضی به ذکر مصیبت و مرثیه خوانی پرداختند.

مراسم معنوی عزاداری ایام فاطمیه تا جمعه هفتم فروردین 1394 در حسینیه امام خمینی (ره) ادامه خواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha