آفتابنیوز : مریم شیرمستی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل افزایش دریافت کالری و کم تحرکی ایام نوروز، در پایان تعطیلات بسیاری از افراد دچار اضافه وزن میشوند که با برخی روشهای ساده میتوان این چاقی را کاهش داد.
وی کاهش مصرف شیرینی و شکلات و آجیل را قدم اول دانست و به افراد توصیه کرد: عادتهای خواب و تغذیه نادرست که در ایام نوروز داشتند را اصلاح کنند.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه بهتر است در این مدت مصرف برنج به حداقل برسد، ادامه داد: در این ایام باید مصرف لبنیات و ماست پرچرب نیز محدود شود.
شیرمستی هویج، کاهو، گوجه فرنگی و خیار را میان وعدههایی مناسب برای کاهش وزن خواند و عنوان کرد: باید از غذاهای گیاهی و سبزیجات برای شام استفاده کرد.
وی مصرف سوپ را نیز برای وعده شام مناسب دانست و یادآور شد: وعده نهار نیز باید تا حد امکان سبک و کم چرب انتخاب شود.
به گفته این کارشناس تغذیه، برخی مواد گیاهی مانند "زیره" نیز میتواند برای کاهش وزن مفید باشد که میتوان آن را به صورت دمنوش استفاده کرد یا پودر زیره را روی ماست و سالاد ریخت.
شیرمستی با اشاره به آمدن سبزیجات بهاری به بازار، مصرف آنها را برای کاهش وزن موثر خواند.
وی معتقد است: زو، سورانه، کنگر، پاغازه و ... از جمله سبزجات کم کالری بهاری هستند که چون احساس سیری به فرد میدهند برای کاهش وزن مفید هستند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: نیم ساعت ورزش در روز نیز برای کاهش وزن ایام نوروز مفید است.