کد خبر: ۲۹۱۱۴۸
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۴

روشی معجزه آسا برای خوردن برنج بدون آنکه چاق شوید

اکثر افراد به دلیل ترس از چاقی و قند از خوردن برنج می‌ترسند اما می‌توان با رعایت نکاتی از این دانه مغذی و پر خاصیت نهایت بهره را برای تنظیم رژیم غذایی و سلامت برد.
آفتاب‌‌نیوز :
کارشناسان به افرادی که می‌خواهند برنج بخورند اما به دلیل کالری بالای آن دچار چاقی و اضافه وزن نشوند، توصیه می‌کنند آن را با روغن نارگیل و نه روغن گیاهی طبخ کنند و نیز قبل از خوردن بگذارند تا برنج آنها خنک شود.

گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند با استفاده از این  کار میزان کالری برنج تا 60 درصد کاهش می‌یابد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، برنج گرم بر اساس تحقیقات میزان بیشتری قند و کالری در بدن به نسبت برنج سرد ایجاد می‌کند و خنک گذاشتن آن قبل از خوردن می‌تواند مانع از جذب قند بالای موجود در برنج شود. کارشناسان و محققان سریلا‌نکایی این نتایج را با تحقیق بر روی بیش  از 38 نوع برنج بدست آورده‌اند.

همچنین گذاشتن برنج در یخچال به مدت 12 ساعت و آنگاه گرم کردن و خوردن آن نیز می‌تواند مانع از جذب میزان بالایی از قند شود.

اضافه کردن روغن نارگیل به آب جوش هنگام آب کش برنج بهترین شیوه برای کاستن از کالری بالای برنج است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، کارشناسان محقق این طرح اعلام کرده‌اند هدف آنها از این پژوهش یافت روش‌های ابداعی برای رفع معضل چاقی در کشورها بویژه در کشورهایی است که غذای اصلی آنها را برنج تشکیل می‌دهد.

کارشناسان در عین حال هشدار می‌دهند افراد حتماً برنج را قبل از مصرف گرم کنند زیرا حتی برنج نیز می‌تواند باعث ایجاد مسمومیت غذایی در افراد شود.

نتایج این پژوهش در نشست انجمن شیمی ایالات متحده مشهور به (ACS) ارائه شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین