آفتابنیوز : دکتر حسن اکبري درباره بيماري حساسيت در فصل بهار گفت: در فصل بهار به دليل گرده افشاني گياهان، بدن در مقابل اين گردهها از خود واکنش نشان داده و حساسيت به گرده در بدن شکل ميگيرد، در اين حالت آنتي ژنهاي بيگانه شناخته ميشوند و سيستم ايمني در مقابل عوامل بيگانه از خود واکنش نشان ميدهند که گرده افشاني گياهان در فصل بهار هم از اين قائده مستثني نيست.
وي ادامه داد: متاسفانه به دليل کاشت بيش از حد درخت کاج در فضاي سبز و حساسيتي که در اين درخت وجود دارد باعث شده تا عاملي براي بيماري حساسيت در فصل بهار شود و همينطور باعث بروز بيماري آسم در کودکان شود.
اين محقق طب سنتي و اسلامي تغذيه را عاملي مهم در بروز بيماري حساسيت دانست و گفت: توصيه ميکنيم که افراد دمنوش زعفران، دارچين، آويشن، بابونه و گل گاوزبان، آب جوش، شيره انگور مصرف کنند تا حساسيت در آنها تسکين داده شود، ضمن اينکه فلفل سبز و قرمز و گوشت گاو نخورند.
اکبري ادامه داد: براي از بين بردن حساسيت در بدن توصيه ميکنيم که از قطره چکان که حاوي روغن سياه دانه است در بيني خود بچکانيد تا عوامل حساسيتزا برطرف شود، ضمن اينکه ماسک زدن را در بيرون از منزل فراموش نکنند.
به گزارش ایسنا، وي به عوارض داروي آنتي هيستامين اشاره کرد و اظهار کرد: برخيها تا عطسه ميکنند به سراغ داروي آنتي هيستامين ميروند؛ مصرف خودسرانه اين داروها عوارض خاص خود را دارد و تا آنجا که ميتوانند نبايد از اين داروها براي تسکين خود مصرف نکنند.