پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۳:۵۳
کد خبر:۲۹۶۱۴۳
۱۴:۴۶
۱۳۹۴/۰۲/۱۹

حسنی مبارک در دادگاه تجدید نظر به سه سال زندان محکوم شد

دادگاه تجدید نظر حسنی مبارک و فرزندانش در پرونده موسوم به "کاخ‌های ریاست جمهوری" امروز برگزار و حکم خود را مبنی بر 3 سال زندان برای هرکدام از متهمان صادر کرد.
۱۴:۴۶
۱۳۹۴/۰۲/۱۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
حسنی مبارک، دیکتاتور سابق مصر به همراه علاء و جمال مبارک دو فرزند وی از سوی دادستانی مصر متهم شده بودند که 125 میلیون پوند مصری در زمان ریاست جمهوری مبارک از بودجه عمومی کاخ‌های ریاست جمهوری را به شکل غیرقانونی تصرف کرده‌اند.

دادگاه امروز در واقع برای تجدیدنظر درباره حکم صادره در سیزدهم ژانویه 2014 بود. دادگاه قاهره در آن زمان مبارک و پسرانش را از اتهامات وارده تبرئه کرد اما شاکیان پرونده علیه این حکم درخواست تجدیدنظر کردند.

اکنون علیه حسنی مبارک و فرزندانش تنها اتهام اختلاس در بورس باقی مانده است که حتی در صورت محکوم شدن مشکل چندانی برای آنها ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، دادگاه مصر پیشتر مبارک و فرزندانش را از اتهام‌های مهم از جمله قتل تظاهرکنندگان و فروش گاز با قیمت پایین به اسرائیل تبرئه کرده بود و احکام صادره علیه مبارک از جمله حکم حبس ابد وی باطل شد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حسنی مبارک زندان
ارسال پیام
captcha