پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۲۹۶۲۹
۱۵:۰۹
۱۳۸۴/۰۹/۱۳

منصور پورحيدري: احتمال بازگشتم به يزد ضعيف است

اختلافي با دستا نداشتم
۱۵:۰۹
۱۳۸۴/۰۹/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، جمعه شب با آقاي دستا جلسه داشتيم و درتمامي زمينه ها با يکديگر به توافق رسيديم. قرار شد براي رسيدگي به کارهاي شخصي ام حدود ده روز در تهران باشم و البته احتمال بازگشت من به يزد ضعيف است.
وي در ادامه اظهار داشت: طي چند وقت اخير روزنامه ها با درج مطالبي عنوان کردند که من با استقلال و صباباتري مذاکره کرده ام ولي اين مسائل به هيچ عنوان صحت ندارد.
با توجه به جو ايجاد شده مسئولان باشگاه شهيد قندي حق داشتند که فکر کنند من توجه کاملي به تيم ندارم.
پورحيدري تاکيد کرد: از ابتداي فصل مشکلاتي وجود داشت و يورگن گده از خصوصيات بازيکنان آگاه نبود ولي خوشبختانه در حال حاضر او با شرايط تيم و بازيکنان آشناست و جدايي من خللي در روند تيمي شهيد قندي ايجاد نخواهد کرد.
وي افزود: در حال حاضر با قندي قرارداد دارم و ظرف يک هفته آينده وضعيتيم به طور کامل روشن خواهد شد، در ضمن با هيچ تيمي مذاکره نکرده ام و فعلا قصد دارم تا به کارهاي شخصي ام رسيدگي کنم.
پورحيدري با اشاره به رابطه موجود بين خود و عبدالرضا دستا گفت: در کار گروهي هميشه اختلاف سليقه وجود دارد ولي طي اين مدت به هيچ عنوان با دستا مشکل نداشتم و جدايي من با توافق طرفين صورت گرفته است.
وي در پايان با اشاره به وضعيت يورگن گده در شهيد قندي گفت: قبل از ترک يزد با او و ديگر اعضاي کادر فني صحبت کردم. گده براي رهبري قندي مشکل خاصي ندارد و به طور حتم در کار خود موفق خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha