پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۵۷
کد خبر:۲۹۶۴۲۹
۱۰:۴۹
۱۳۹۴/۰۲/۲۱
مرد جوان در دادگاه خانواده ؛

همسرم بین پسر‌هایمان فرق گذاشته است

مرد جوان وقتی بعد از دو سال متوجه شد که همسرش به پسرش محبت کمتری می‌کرده است تصمیم به جدایی گرفت.
۱۰:۴۹
۱۳۹۴/۰۲/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
چندی پیش مرد جوانی با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضی گفت: آقای قاضی ۲ سال است که با همسرم ازدواج کرده‌ام. آن زمان که با او ازدواج کردم من یک پسر ۶ ساله و او هم یک پسر ۴ ساله داشت. من و همسرم با این موضوع کنار آمده و با هم ازدواج کردیم. 

مرد جوان ادامه داد: آن زمان به هم قول دادیم که از پسرهای همدیگر مثل فرزند خودمان مراقبت کنیم. من همیشه سعی کردم از پسر او حتی بیشتر از پسر خودم مراقبت کنم. ولی حالا بعد از دو سال که از زندگی مشترکمان گذشته است تازه متوجه شدم که همسرم بین پسر من و پسر خودش همیشه فرق گذاشته است. پسرم تازه موضوع را به من گفته و من فهمیدم که همسرم آنقدر که به پسر خودش محبت می‌کرده به پسر من هیچ محبتی نکرده است. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی افزود:او این موضوع را از من پنهان می‌کرده و همیشه دور از چشم من به پسرم بی‌محلی کرده است. برای همین وقتی این حرف‌ها را از پسرم شنیدم تصمیم به جدایی گرفتم. 

بعد از صحبت‌های این مرد قاضی همسر وی را نیز به دادگاه احضار کرد تا صحبت‌های او را هم بشنود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
دادگاه خانواده
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
میران بلوچ
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
برادر و دوست عزیز این اتفاق خواه ناخواه می افتاد حس و احساس توافقی و قراردادی نیست خودت باید این خلا را پر می کردی پیش نهاد میکنم عجولانه تصمیم نگیر کم پیدا می شود همچنین افرادی که با این شرایط کنار بیاد پسرتون یه کم بزرگتر بشه زیاد توجه نمی کنه پس زیاد سخت نگیر بزار این ارامش ادامه داشته باشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
پدرم بین دخترهایش تفاوت گذاشته و آتش نفرت و حسادت در دلمان کاشته و رفته!!!
پاسخ