کد خبر: ۲۹۶۶۲۰
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱

ماموریت طیب‌نیا به بانک‌ها برای کمک فوری به بورس

در پی افت شاخص بورس و اعتراض جمعی از سهامداران به وضعیت بازار سرمایه، وزیر اقتصاد عصر دیروز در جلسه‌ای ویژه با حضور بانک‌ها و مسئولان بورسی، به بانک‌های بزرگ مأموریت کمک فوری به بازار سرمایه را محول کرد.
آفتاب‌‌نیوز : علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی بعد از افت‌های اخیر شاخص بورس و البته اعتراض صبح دیروز جمعی از سهامداران به وضعیت بازار سرمایه، برای ساماندهی این بخش شخصا وارد عمل شد.

وزیر اقتصاد در همین ارتباط بعد از ظهر دیروز (دوشنبه) در جلسه‌ای فوری که با حضور مدیران عامل بانک‌ها، مسئولان بازار سرمایه و مدیران بورسی در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شده بود مأموریتی ویژه به بانکی‌ها محول کرد.

شنیده‌های خبرنگار ما از برخی حاضرین در جلسه حکایت از آن دارد که طیب‌نیا از بانک‌های بزرگ که نقش بسزایی در بازار سرمایه هم دارند خواسته که برای کمک به بورس وارد عمل شوند. این کمک از طریق تزریق منابع به بورس انجام خواهد شد.

به گزارش تسنیم، قبلا نیز به‌دستور وزیر اقتصاد قرار بود بانک‌های ملی، ملت، سپه و تجارت با تزریق 4هزار میلیارد تومان به بازار سرمایه کمک کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین